25 jaar lang kroop de inmiddels 60-jarige Ronn Moss in de huid van Ridge Forrester in de alombekende Amerikaanse serie The Bold and the Beautiful. Daarmee is hij een van de pioniers van de soap. Susan Flannery, John McCook en Katherine Langeen zijn de andere acteurs die er vanaf het begin bij waren.

'Ronn heeft er 25 fantastische jaren opzitten in. Voor ons is hij net als familie. We wensen hem het beste voor de toekomst', klinkt het in een officiële mededeling.

Fans van The Bold and the Beautiful kunnen Moss een laatste keer aan het werk zien in september. Dan verschijnt de allerlaatste scène met de hoofdrolspeler op de Amerikaanse beeldbuis. Het is voorlopig gissen wat de grote 'verdwijntruc' wordt.

In Belgie verschijnt de soap op VT4 als 'Mooi en Meedogenloos'. (DB)

25 jaar lang kroop de inmiddels 60-jarige Ronn Moss in de huid van Ridge Forrester in de alombekende Amerikaanse serie The Bold and the Beautiful. Daarmee is hij een van de pioniers van de soap. Susan Flannery, John McCook en Katherine Langeen zijn de andere acteurs die er vanaf het begin bij waren. 'Ronn heeft er 25 fantastische jaren opzitten in. Voor ons is hij net als familie. We wensen hem het beste voor de toekomst', klinkt het in een officiële mededeling. Fans van The Bold and the Beautiful kunnen Moss een laatste keer aan het werk zien in september. Dan verschijnt de allerlaatste scène met de hoofdrolspeler op de Amerikaanse beeldbuis. Het is voorlopig gissen wat de grote 'verdwijntruc' wordt. In Belgie verschijnt de soap op VT4 als 'Mooi en Meedogenloos'. (DB)