De Engelse acteur, komiek en schrijver Ricky Gervais - vooral bekend van de Britse comedy-reeks 'The Office', die hij zelf gemaakt heeft en waarin hij de hoofdrol vertolkte - heeft zijn grote droom al voor de tweede keer ruimschoots verwezenlijkt. Gervais wilde ooit met één van zijn grappen 'The Simpsons' halen, maar heeft vorige week al voor de tweede maal meegeschreven aan een volledige aflevering, én een stem gegeven aan zijn eigen gastpersonage.

In een aflevering rond de Oscars die begin 2011 in Amerika verschijnt, speelt Ricky Gervais niemand minder dan zichzelf. In 2006 vertolkte hij de rol van een Britse kantoormanager die hopeloos verliefd wordt op Marge Simpson, en daarom een liedje voor haar schrijft:

Bekijk hier een interview met Ricky Gervais, waarin hij zijn lof uitspreekt over 'The Simpsons'.

Michael Ilegems

De Engelse acteur, komiek en schrijver Ricky Gervais - vooral bekend van de Britse comedy-reeks 'The Office', die hij zelf gemaakt heeft en waarin hij de hoofdrol vertolkte - heeft zijn grote droom al voor de tweede keer ruimschoots verwezenlijkt. Gervais wilde ooit met één van zijn grappen 'The Simpsons' halen, maar heeft vorige week al voor de tweede maal meegeschreven aan een volledige aflevering, én een stem gegeven aan zijn eigen gastpersonage. In een aflevering rond de Oscars die begin 2011 in Amerika verschijnt, speelt Ricky Gervais niemand minder dan zichzelf. In 2006 vertolkte hij de rol van een Britse kantoormanager die hopeloos verliefd wordt op Marge Simpson, en daarom een liedje voor haar schrijft: Bekijk hier een interview met Ricky Gervais, waarin hij zijn lof uitspreekt over 'The Simpsons'.Michael Ilegems