De Vlaamse fictiereeks "Quiz Me Quick" heeft op het World Media Festival in het Canadese Banff de Rockie Award behaald in de overkoepelende 'Best of Entertainment'-categorie. Zondagnacht was de serie al verkozen tot beste sitcom.

"Wat als?", dat zondag nog in de prijzen viel als beste komedie, ontving een speciale vermelding in 'Best Entertainment'. Het Banff World Media Festival is een internationaal media-evenement in Banff, Alberta. Bekende namen als John Cleese en Ricky Gervais vielen er al in de prijzen. Naast de competitie zijn er ook vele rondetafelgesprekken, briefings en meetings voor professionals uit de mediasector. (Belga/DB)

De Vlaamse fictiereeks "Quiz Me Quick" heeft op het World Media Festival in het Canadese Banff de Rockie Award behaald in de overkoepelende 'Best of Entertainment'-categorie. Zondagnacht was de serie al verkozen tot beste sitcom."Wat als?", dat zondag nog in de prijzen viel als beste komedie, ontving een speciale vermelding in 'Best Entertainment'. Het Banff World Media Festival is een internationaal media-evenement in Banff, Alberta. Bekende namen als John Cleese en Ricky Gervais vielen er al in de prijzen. Naast de competitie zijn er ook vele rondetafelgesprekken, briefings en meetings voor professionals uit de mediasector. (Belga/DB)