Het eerste nieuwe programma met Geubels dat te zien zal zijn, heet "Taboe". De reeks is volgens VRT een "unieke mix tussen human interest en comedy" en gaat over minderheden waarmee normaal gezien niet gelachen mag worden. Geubels maakt "Taboe" samen met Panenka, het productiehuis van voormalig VIER-gezicht Tom Lenaerts.

De openbare omroep kijkt "met enthousiasme" uit naar de nieuwe samenwerking. "Philippe Geubels is uniek op vele manieren. Deze samenwerking wordt ongetwijfeld een uniek avontuur voor ons allemaal. We zijn superblij en trots dat Philippe gekozen heeft voor Eén als nieuwe thuis", zegt Olivier Goris, netmanager van Eén.

Het eerste nieuwe programma met Geubels dat te zien zal zijn, heet "Taboe". De reeks is volgens VRT een "unieke mix tussen human interest en comedy" en gaat over minderheden waarmee normaal gezien niet gelachen mag worden. Geubels maakt "Taboe" samen met Panenka, het productiehuis van voormalig VIER-gezicht Tom Lenaerts. De openbare omroep kijkt "met enthousiasme" uit naar de nieuwe samenwerking. "Philippe Geubels is uniek op vele manieren. Deze samenwerking wordt ongetwijfeld een uniek avontuur voor ons allemaal. We zijn superblij en trots dat Philippe gekozen heeft voor Eén als nieuwe thuis", zegt Olivier Goris, netmanager van Eén.