Philippe Geubels mag nu ook de Nederlandse huiskamers animeren. Het Vier-programma 'Uitzonderlijke vervoer' waarin Kamagurka taxi-gewijs Vlaamse Stand-up comedians naar hun optredens brengt terwijl hij met hen een leuke babbel heeft, krijgt een Nederlandse versie met Geubels achter het stuur. Welke bekende Nederlandse cabaretiers hij thuis mag oppikken is voorlopig niet bekend. Dat meldt het radiostation 100%NL.

Geubels is bij onze noorderburen vooral bekend als grapjas op de planken en als gast tijdens populaire talkshows. Het is de eerste keer dat hij met een eigen programma op een Nederlanse zender te zien is. 'Uitzonderlijk vervoer' zal vanaf zondag 22 februari te zien zijn op NPO 3. (DB)

Philippe Geubels mag nu ook de Nederlandse huiskamers animeren. Het Vier-programma 'Uitzonderlijke vervoer' waarin Kamagurka taxi-gewijs Vlaamse Stand-up comedians naar hun optredens brengt terwijl hij met hen een leuke babbel heeft, krijgt een Nederlandse versie met Geubels achter het stuur. Welke bekende Nederlandse cabaretiers hij thuis mag oppikken is voorlopig niet bekend. Dat meldt het radiostation 100%NL.Geubels is bij onze noorderburen vooral bekend als grapjas op de planken en als gast tijdens populaire talkshows. Het is de eerste keer dat hij met een eigen programma op een Nederlanse zender te zien is. 'Uitzonderlijk vervoer' zal vanaf zondag 22 februari te zien zijn op NPO 3. (DB)