Geubels scoort tegenwoordig in Nederland met het programma 'Het zijn net mensen' en toert met zijn zaalshow 'Bedankt voor Alles' door de Nederlandse theaters.

Naast Philippe Geubels zijn ook Gwen van Poorten en Pip Pellens genomineerd voor de Televizier Award: Gwen van Poorten met haar werk voor '3 op reis' en Pip Pellens als deelnemer aan 'Dance dance dance' en jurylid in 'Battle on the dancefloor' en 'The next boy/girlband'.

De winnaar van de Televizier Talent Award wordt op 13 oktober bekendgemaakt op het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Als Geubels de prijs wint, zal hij 'm niet zelf in ontvangst kunnen nemen. Hij staat die avond in het Parktheater in Eindhoven met zijn tournee.

Voor de hoofdprijs, de Gouden Televizier-Ring waarmee men het populairste tv-programma bekroont, zijn 'Floortje naar het Einde van de Wereld', 'Geer en Goor zoeken een Hobby' en 'Penoza IV' genomineerd. (Belga)

Geubels scoort tegenwoordig in Nederland met het programma 'Het zijn net mensen' en toert met zijn zaalshow 'Bedankt voor Alles' door de Nederlandse theaters.Naast Philippe Geubels zijn ook Gwen van Poorten en Pip Pellens genomineerd voor de Televizier Award: Gwen van Poorten met haar werk voor '3 op reis' en Pip Pellens als deelnemer aan 'Dance dance dance' en jurylid in 'Battle on the dancefloor' en 'The next boy/girlband'. De winnaar van de Televizier Talent Award wordt op 13 oktober bekendgemaakt op het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Als Geubels de prijs wint, zal hij 'm niet zelf in ontvangst kunnen nemen. Hij staat die avond in het Parktheater in Eindhoven met zijn tournee. Voor de hoofdprijs, de Gouden Televizier-Ring waarmee men het populairste tv-programma bekroont, zijn 'Floortje naar het Einde van de Wereld', 'Geer en Goor zoeken een Hobby' en 'Penoza IV' genomineerd. (Belga)