In The New York Times zeggen de advocaten van de man "dat hij wil bekendmaken dat zijn seksuele relatie met Clash een volwassen, consensuele relatie was".

Zaak gesloten

Sesame Workshop, de groep achter het programma, reageerde al snel op zijn website. "We zijn blij dat deze zaak gesloten is en zijn blij dat Kevin voort kan na deze ongelukkige episode", klinkt het.

Rustpauze

Clash zelf ontkende de beschuldiging van bij het begin en laste op het werk een rustpauze in om zijn onschuld te bewijzen. Wanneer hij weer aan de slag kan, is nog niet bekend. (Belga/TV)

In The New York Times zeggen de advocaten van de man "dat hij wil bekendmaken dat zijn seksuele relatie met Clash een volwassen, consensuele relatie was".Zaak gesloten Sesame Workshop, de groep achter het programma, reageerde al snel op zijn website. "We zijn blij dat deze zaak gesloten is en zijn blij dat Kevin voort kan na deze ongelukkige episode", klinkt het.Rustpauze Clash zelf ontkende de beschuldiging van bij het begin en laste op het werk een rustpauze in om zijn onschuld te bewijzen. Wanneer hij weer aan de slag kan, is nog niet bekend. (Belga/TV)