Enkele vertrouwde gezichten zijn te zien, maar ook nieuwe lotgenoten maken hun opwachting achter slot en grendel in de Litchfield-gevangenis. Alex (Laura Prepon) is terug en draagt opnieuw - tot haar eigen grote ergernis ('how am I back here?') - een oranje pak. Ze schijnt het terug goed te vinden met Piper (Taylor Shilling), alhoewel het na het zien van de trailer een groot vraagteken blijft of oude liefde nu al dan niet roest.

Twee opvallende afwezigen zijn niet te zien in de voorbeschouwing: Pipers ex-echtgenoot Larry (Jason Biggs) en de angstaanjagend Vee (Lorraine Toussaint), die een toch wel grote rol vertolkte in seizoen 2. Het blijft gissen wat er met hen is gebeurd.

Na het zien van de trailer resten ons nog een hoop onbeantwoorde vragen waar we al mee zitten sinds de seizoen finale van de tweede reeks. Is "Vee" levend of dood? We zien Nicky bellend in een kantoor met op de achtergrond de skyline van een grootstad, is ze eindelijk vrijgelaten uit Litchfield? Of gaat het om een flashback? Hoe is het verder afgelopen met de heroïne die ze afnam van "Vee"? En wat zal er gebeuren met het restaurant van Red? Is het er voorgoed mee afgelopen?

Het volledige derde seizoen van Orange is the New Black verschijnt op 12 juni exclusief op Netflix.

Bekijk de officiële voorbeschouwing hieronder:

De soundtrack voor de trailer betreft "I'm So Sorry" van de indierockband Imagine Dragons.

(LD)

Enkele vertrouwde gezichten zijn te zien, maar ook nieuwe lotgenoten maken hun opwachting achter slot en grendel in de Litchfield-gevangenis. Alex (Laura Prepon) is terug en draagt opnieuw - tot haar eigen grote ergernis ('how am I back here?') - een oranje pak. Ze schijnt het terug goed te vinden met Piper (Taylor Shilling), alhoewel het na het zien van de trailer een groot vraagteken blijft of oude liefde nu al dan niet roest. Twee opvallende afwezigen zijn niet te zien in de voorbeschouwing: Pipers ex-echtgenoot Larry (Jason Biggs) en de angstaanjagend Vee (Lorraine Toussaint), die een toch wel grote rol vertolkte in seizoen 2. Het blijft gissen wat er met hen is gebeurd.Na het zien van de trailer resten ons nog een hoop onbeantwoorde vragen waar we al mee zitten sinds de seizoen finale van de tweede reeks. Is "Vee" levend of dood? We zien Nicky bellend in een kantoor met op de achtergrond de skyline van een grootstad, is ze eindelijk vrijgelaten uit Litchfield? Of gaat het om een flashback? Hoe is het verder afgelopen met de heroïne die ze afnam van "Vee"? En wat zal er gebeuren met het restaurant van Red? Is het er voorgoed mee afgelopen? Bekijk de officiële voorbeschouwing hieronder:De soundtrack voor de trailer betreft "I'm So Sorry" van de indierockband Imagine Dragons. (LD)