Actrice Kadèr Gürbüz toont wekelijks - en in gezelschap van andere bv's - haar danstalent in 'Sterren op de Dansvloer', elke vrijdagavond om 20.40 op vtm.

Michael Jacksons Thriller
Man, wat had ik uitgekeken naar die videoclip! Als grote fan van Michael Jackson kon ik echt niet wachten tot de eerste uitzending van die clip, veertien was ik toen. Ik zat met mijn neus tegen het tv-scherm geplakt en vond alles geweldig: de graven, de handen, de bewegingen, de make-up... De plaat kon ik trouwens van achter naar voren meezingen.

Start vtm in 1989

De komst van vtm heeft het medium televisie ingrijpend veranderd - of je er nu voorstander van bent of niet. Ik zie nog zo het testbeeld voor me en dan dat kleine mannetje dat erdoor loopt. Ik wist niet wat ik van die eerste commerciële zender mocht verwachten, maar vond het wel spannend. Je voelde dat het een bepalend moment was, en daar houd ik van.

Het Olympisch goud van Frederick Deburghgraeve

Kippenvel! De manier waarop hij met zijn kale kop door het water gleed, met zijn armen zo breed als de vleugels van een arend in de vlucht - jawel, ik word er lyrisch van. Op zijn hoofd kon je zien hoe hard hij de voorbije jaren voor die enkele minuten zwemmen getraind had. Dat dat harde werk beloond wordt, vind ik geweldig.

Nu: Animal House New Zealand

Ik ben een ongelooflijke dierenvriend. Geen wonder dus dat de beelden van de puppy wiens oren door een onbekende aanvaller waren afgesneden me zo zijn bijgebleven. Ondanks de goede zorgen van het asiel is dat superschattige en lieve hondje alsnog overleden. Ik vind het verschrikkelijk dat iemand een dier zoiets kan aandoen. Als ik dat zie, verlies ik toch even mijn geloof in de mens.

Michael Jacksons Thriller Man, wat had ik uitgekeken naar die videoclip! Als grote fan van Michael Jackson kon ik echt niet wachten tot de eerste uitzending van die clip, veertien was ik toen. Ik zat met mijn neus tegen het tv-scherm geplakt en vond alles geweldig: de graven, de handen, de bewegingen, de make-up... De plaat kon ik trouwens van achter naar voren meezingen. Start vtm in 1989 De komst van vtm heeft het medium televisie ingrijpend veranderd - of je er nu voorstander van bent of niet. Ik zie nog zo het testbeeld voor me en dan dat kleine mannetje dat erdoor loopt. Ik wist niet wat ik van die eerste commerciële zender mocht verwachten, maar vond het wel spannend. Je voelde dat het een bepalend moment was, en daar houd ik van. Het Olympisch goud van Frederick Deburghgraeve Kippenvel! De manier waarop hij met zijn kale kop door het water gleed, met zijn armen zo breed als de vleugels van een arend in de vlucht - jawel, ik word er lyrisch van. Op zijn hoofd kon je zien hoe hard hij de voorbije jaren voor die enkele minuten zwemmen getraind had. Dat dat harde werk beloond wordt, vind ik geweldig. Nu: Animal House New Zealand Ik ben een ongelooflijke dierenvriend. Geen wonder dus dat de beelden van de puppy wiens oren door een onbekende aanvaller waren afgesneden me zo zijn bijgebleven. Ondanks de goede zorgen van het asiel is dat superschattige en lieve hondje alsnog overleden. Ik vind het verschrikkelijk dat iemand een dier zoiets kan aandoen. Als ik dat zie, verlies ik toch even mijn geloof in de mens.