Na Lebbegem (1999) en Ranzegem (Met Man en Macht, 2014) stampt de Vlaamse fictie met Bevergem een nieuw fictief dorpje uit de grond. De buurt is bevolkt met groteske inwoners met een misplaatste ambitie, die de kluchtige en apathische Freddy De Vadder (vertolkt door Bart Vanneste) verwelkomen.

De regie is in handen van de jonge Gilles Coulier, die in 2013 in Cannes net naast de prijs voor Beste Kortfilm greep. Ook Wim Willaert en Maaike Cafmeyer kregen een rol in de absurde serie, die later dit jaar op Canvas verschijnt. Het waanzinnig dorpje wordt verder bevolkt door Sebastien Dewaele, Piet De Praitere, Ann Tuts, Zouzou Ben Chikha en Wannes Cappelle. Die laatste kent u als de zanger van Het Zesde Metaal. (DB)

Na Lebbegem (1999) en Ranzegem (Met Man en Macht, 2014) stampt de Vlaamse fictie met Bevergem een nieuw fictief dorpje uit de grond. De buurt is bevolkt met groteske inwoners met een misplaatste ambitie, die de kluchtige en apathische Freddy De Vadder (vertolkt door Bart Vanneste) verwelkomen. De regie is in handen van de jonge Gilles Coulier, die in 2013 in Cannes net naast de prijs voor Beste Kortfilm greep. Ook Wim Willaert en Maaike Cafmeyer kregen een rol in de absurde serie, die later dit jaar op Canvas verschijnt. Het waanzinnig dorpje wordt verder bevolkt door Sebastien Dewaele, Piet De Praitere, Ann Tuts, Zouzou Ben Chikha en Wannes Cappelle. Die laatste kent u als de zanger van Het Zesde Metaal. (DB)