Goed nieuws voor de fans van de Netflixreeks 'Orange is the New Black': het vierde seizoen over de populaire inmates van Litchfield Correctional Institution werd bevestigd. We mogen dus nog een pak meer drama en humor verwachten van Piper, Red, Crazy Eyes en alle andere gevangenen in de vrouwengevangenis.

Maar eerst kunnen we smullen van seizoen drie, dat op 12 juni in première gaat. In seizoen 3 staat er ook weer heel wat op stapel als Alex terugkomt en een nieuwe gevangene, Stella (Ruby Rose), zich bij het gezelschap aansluit.

Ontdek hier alvast een voorsmaakje van seizoen 3:

Goed nieuws voor de fans van de Netflixreeks 'Orange is the New Black': het vierde seizoen over de populaire inmates van Litchfield Correctional Institution werd bevestigd. We mogen dus nog een pak meer drama en humor verwachten van Piper, Red, Crazy Eyes en alle andere gevangenen in de vrouwengevangenis.Maar eerst kunnen we smullen van seizoen drie, dat op 12 juni in première gaat. In seizoen 3 staat er ook weer heel wat op stapel als Alex terugkomt en een nieuwe gevangene, Stella (Ruby Rose), zich bij het gezelschap aansluit. Ontdek hier alvast een voorsmaakje van seizoen 3: