De opmerkelijke Netflixserie rond het leven van Pablo Escobar, één van de grootste drugsbarons in de geschiedenis van de moderne misdaad, krijgt twee extra seizoenen. Dat maakten de producenten bekend. 'History continues', zo klinkt het.

Een toch wel opmerkelijke aankondiging, aangezien in het eerste deel al een groot deel van het verhaal - de uitbouw van zijn drugsimperium in de jaren '70 en '80 - leek verteld. Terwijl in het tweede seizoen - dat net van start is gegaan - de klopjacht op de beruchte Colombiaan met de snor wordt opgedreven. Hoe het dan verder zal gaan in die twee extra seizoenen is de grote vraag.

Maar volgens uitvoerend producent gaat de reeks niet zozeer over Pablo Escobar. 'Het ging altijd over de oorlog tegen drugs, en die oorlog duurt onverminderd voort. Zelfs in het heden', vertelt hij aan USA Today.

Het derde seizoen is voorzien voor volgend jaar. (DB)

De opmerkelijke Netflixserie rond het leven van Pablo Escobar, één van de grootste drugsbarons in de geschiedenis van de moderne misdaad, krijgt twee extra seizoenen. Dat maakten de producenten bekend. 'History continues', zo klinkt het.Een toch wel opmerkelijke aankondiging, aangezien in het eerste deel al een groot deel van het verhaal - de uitbouw van zijn drugsimperium in de jaren '70 en '80 - leek verteld. Terwijl in het tweede seizoen - dat net van start is gegaan - de klopjacht op de beruchte Colombiaan met de snor wordt opgedreven. Hoe het dan verder zal gaan in die twee extra seizoenen is de grote vraag. Maar volgens uitvoerend producent gaat de reeks niet zozeer over Pablo Escobar. 'Het ging altijd over de oorlog tegen drugs, en die oorlog duurt onverminderd voort. Zelfs in het heden', vertelt hij aan USA Today. Het derde seizoen is voorzien voor volgend jaar. (DB)