In Antwerpen zijn de jaarlijkse Story Awards uitgereikt door het gelijknamige showbizzblad. Voor deze feestelijke vijfde editie van het steeds groter wordende evenement week de organisatie uit van de Hasseltse Ethias Arena naar de Antwerpse Lotto Arena, die nagenoeg uitverkocht was.

Nathalie Meskens won zowel in de categorie Beste Actrice als Vrouw van het Jaar en Maggie De Block onttroonde voor het eerst Bart De Wever als populairste politicus, al werd die laatste wel nog Man van het Jaar.

Story blaast in 2015 veertig kaarsjes uit en wilde dat feestjaar vrijdag al gepast inzetten met een groots opgezette awardshow. Het weekblad hoopt ook in het gat te springen dat geslagen is door het vermoedelijke einde van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren en uit te groeien tot "hét pax media feest van het jaar". Het evenement lokte alvast ruim 5.000 toeschouwers onder wie meer dan honderd BV's.

Tot de winnaars van dit jaar horen ook nog Jeroen Meus (Beste TV-kok), Thuis (Beste Televisieprogramma), Kürt Rogiers (Beste Radiopresentator), Ella Leyers (Babe van het Jaar) en 2 Fabiola (Favoriete Muziekgroep, Zanger of Zangeres). Daarnaast kreeg Will Tura de Story Carrièreprijs. Volgens Story is het de eerste keer dat de volgend jaar 75 wordende "koning van het Vlaamse lied" een carrièreprijs aanvaardt.

De muzikale omkadering was onder meer in handen van Mentissa, kersvers winnares van The Voice Kids, en het Filadelfia gospelkoor. Na de Story Awards is er nog de eerste editie van "Het Feestival", een nieuw concept van De Romeo's die er met verschillende gastartiesten optreden.

(Belga/MS)

In Antwerpen zijn de jaarlijkse Story Awards uitgereikt door het gelijknamige showbizzblad. Voor deze feestelijke vijfde editie van het steeds groter wordende evenement week de organisatie uit van de Hasseltse Ethias Arena naar de Antwerpse Lotto Arena, die nagenoeg uitverkocht was. Nathalie Meskens won zowel in de categorie Beste Actrice als Vrouw van het Jaar en Maggie De Block onttroonde voor het eerst Bart De Wever als populairste politicus, al werd die laatste wel nog Man van het Jaar. Story blaast in 2015 veertig kaarsjes uit en wilde dat feestjaar vrijdag al gepast inzetten met een groots opgezette awardshow. Het weekblad hoopt ook in het gat te springen dat geslagen is door het vermoedelijke einde van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren en uit te groeien tot "hét pax media feest van het jaar". Het evenement lokte alvast ruim 5.000 toeschouwers onder wie meer dan honderd BV's. Tot de winnaars van dit jaar horen ook nog Jeroen Meus (Beste TV-kok), Thuis (Beste Televisieprogramma), Kürt Rogiers (Beste Radiopresentator), Ella Leyers (Babe van het Jaar) en 2 Fabiola (Favoriete Muziekgroep, Zanger of Zangeres). Daarnaast kreeg Will Tura de Story Carrièreprijs. Volgens Story is het de eerste keer dat de volgend jaar 75 wordende "koning van het Vlaamse lied" een carrièreprijs aanvaardt. De muzikale omkadering was onder meer in handen van Mentissa, kersvers winnares van The Voice Kids, en het Filadelfia gospelkoor. Na de Story Awards is er nog de eerste editie van "Het Feestival", een nieuw concept van De Romeo's die er met verschillende gastartiesten optreden.(Belga/MS)