Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, de meedogenloze drugsbaron die Colombia van eind jaren 70 tot begin jaren 90 teisterde.

Om zijn invloed zo ver mogelijk uit te bouwen schuwde Escobar geen geweld. Colombia baadde in het bloed tijdens de hoogdagen van het Medellinkartel. Concurrerende drugshandelaars en reformerende politici en gerechtslui werden genadeloos uitgeschakeld.

Eerste seizoen

In het eerste seizoen vertelt DEA-agent Steve Murphy (Boyd Holbrook) hoe hij samen met zijn partner Javier Peña (Pedro Pascal) de strijd aangaat met Pablo Escobar (Wagner Moura) en het Medellinkartel.

Het seizoen eindigde met de ontsnapping van Escobar uit zijn luxegevangenis La Catedral na een inval van het Colombiaanse leger. Het tweede seizoen zal verhalen hoe 'Pablito' steeds meer in het nauw wordt gedreven door de hand van de wet en daardoor alsmaar driester te keer gaat.

Realisme

Narcos blinkt uit door de realistische en aangrijpende manier waarop de reeks wordt gebracht. Het bloedvergieten wordt niet verbloemd en is vrij confronterend. Een extra toets is ook de meertaligheid van de cast. Escobar spreekt gewoon Spaans doorheen de reeks wat zorgt voor extra authenticiteit.

Seizoen 2 telt opnieuw tien afleveringen en is beschikbaar vanaf 2 september voor Netflixabonnees. Bekijk alvast de trailer:

(JVDV)

Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, de meedogenloze drugsbaron die Colombia van eind jaren 70 tot begin jaren 90 teisterde. Om zijn invloed zo ver mogelijk uit te bouwen schuwde Escobar geen geweld. Colombia baadde in het bloed tijdens de hoogdagen van het Medellinkartel. Concurrerende drugshandelaars en reformerende politici en gerechtslui werden genadeloos uitgeschakeld.Eerste seizoenIn het eerste seizoen vertelt DEA-agent Steve Murphy (Boyd Holbrook) hoe hij samen met zijn partner Javier Peña (Pedro Pascal) de strijd aangaat met Pablo Escobar (Wagner Moura) en het Medellinkartel. Het seizoen eindigde met de ontsnapping van Escobar uit zijn luxegevangenis La Catedral na een inval van het Colombiaanse leger. Het tweede seizoen zal verhalen hoe 'Pablito' steeds meer in het nauw wordt gedreven door de hand van de wet en daardoor alsmaar driester te keer gaat. RealismeNarcos blinkt uit door de realistische en aangrijpende manier waarop de reeks wordt gebracht. Het bloedvergieten wordt niet verbloemd en is vrij confronterend. Een extra toets is ook de meertaligheid van de cast. Escobar spreekt gewoon Spaans doorheen de reeks wat zorgt voor extra authenticiteit.Seizoen 2 telt opnieuw tien afleveringen en is beschikbaar vanaf 2 september voor Netflixabonnees. Bekijk alvast de trailer:(JVDV)