Monopoly, dat dit jaar zijn 80ste verjaardag viert, krijgt een Game Of Thrones-editie. Dat meldt HBO.

De variaties op het populaire avondvullende gezelschapspel zijn ontelbaar, van de James Bond-versie tot die in teken van de Smurfen of The Simpsons. Het eindeloos betalen van huur aan de eigenaar van de straat kan later dit jaar dus ook in de look en feel van het populaire middeleeuwse epos.

De iconische groene huisjes en rode hotels worden voor de gelegenheid vervangen door torens en dorpen. Je kan eigendom worden van locaties als Craster's Keep and the Fist of the First Men. Spelen doe je met de 'dragon egg', de 'Iron Throne', de 'three-eyed raven', de 'white walker', de 'crown' en de 'direwolf'. De pionnen passeren herkenbare plaatsen als 'Castle Black', 'Winterfell' en 'King's landing'. En dat allemaal in een waar Game of Thrones-sfeertje, zijnde een streepje bloed en een snuifje geweld. Het familiespel is om die reden voorbehouden aan 18-plussers.

Monopoly 'Game Of Thrones' zal (voorlopig) enkel in de VS verkocht worden. Prijs: 60 dollar. (DB)

Monopoly, dat dit jaar zijn 80ste verjaardag viert, krijgt een Game Of Thrones-editie. Dat meldt HBO.De variaties op het populaire avondvullende gezelschapspel zijn ontelbaar, van de James Bond-versie tot die in teken van de Smurfen of The Simpsons. Het eindeloos betalen van huur aan de eigenaar van de straat kan later dit jaar dus ook in de look en feel van het populaire middeleeuwse epos. De iconische groene huisjes en rode hotels worden voor de gelegenheid vervangen door torens en dorpen. Je kan eigendom worden van locaties als Craster's Keep and the Fist of the First Men. Spelen doe je met de 'dragon egg', de 'Iron Throne', de 'three-eyed raven', de 'white walker', de 'crown' en de 'direwolf'. De pionnen passeren herkenbare plaatsen als 'Castle Black', 'Winterfell' en 'King's landing'. En dat allemaal in een waar Game of Thrones-sfeertje, zijnde een streepje bloed en een snuifje geweld. Het familiespel is om die reden voorbehouden aan 18-plussers.Monopoly 'Game Of Thrones' zal (voorlopig) enkel in de VS verkocht worden. Prijs: 60 dollar. (DB)