In de kelder van het oude bankgebouw dat volledig gerenoveerd werd tot een modern restaurant voor celebritychef Jamie Oliver, werden honderden kluizen gevonden met goud en juwelen. De totale waarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro.

Omdat sommige kluizen dateren van 1935 en de eigenaars niet meer konden achterhaald worden, werden ze op vraag van The Bank Of England geopend. The Sun meldt dat er ook mastertapes van Joy Division en New Order werden gevonden, zelfs een geweer. De schat gaat integraal naar de Britse staat. Het restaurant, Jamie's Italian', opende op 14 februari zijn deuren. (DB)

In de kelder van het oude bankgebouw dat volledig gerenoveerd werd tot een modern restaurant voor celebritychef Jamie Oliver, werden honderden kluizen gevonden met goud en juwelen. De totale waarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro.Omdat sommige kluizen dateren van 1935 en de eigenaars niet meer konden achterhaald worden, werden ze op vraag van The Bank Of England geopend. The Sun meldt dat er ook mastertapes van Joy Division en New Order werden gevonden, zelfs een geweer. De schat gaat integraal naar de Britse staat. Het restaurant, Jamie's Italian', opende op 14 februari zijn deuren. (DB)