Dat schrijft The Hollywood Reporter. De acteurs die Uncle Joey, D.J., Stephanie, Uncle Jesse en Kimmy speelden hebben al 'ja' gezegd. Met komiek Bob Saget die de rol van vader Danny Tanner speelde en Lori Loughlin (Becky) lopen de onderhandelingen nog.

De Olsen tweeling maakten hun debuut in Full House toen ze nog maar negen maanden oud waren. Tegenwoordig hebben ze twee succesvolle kledingmerken: The Row en Elizabeth and James. Ze willen zich blijven concentreren op hun mode imperium.

John Stamos die Uncle Jesse speelde twitterde nadat het nieuws bekend werd kort en krachtig 'heartbroken', maar hij begrijpt hun beslissing en belooft de kijkers dat ze niet teleurgesteld zullen zijn in de remake.

In de nieuwe reeks die de titel Fuller House zal dragen zal in 2016 te zien zijn op Netflix , speelt de zwangere D.J. de hoofdrol. Ze heeft een baan als dierenarts en is al moeder van twee zoons. Ze probeert haar leven opnieuw op te bouwen nadat haar echtgenoot is overleden.

Haar zus Stepanie komt te hulp. Ze is ondertussen muzikant en trekt samen met haar goede vriendin Kimmy en tienerdochter Ramona in bij D.J. in haar huis in San Francisco om te helpen bij de opvoeding van de twee zonen van haar zus. (MS)

Dat schrijft The Hollywood Reporter. De acteurs die Uncle Joey, D.J., Stephanie, Uncle Jesse en Kimmy speelden hebben al 'ja' gezegd. Met komiek Bob Saget die de rol van vader Danny Tanner speelde en Lori Loughlin (Becky) lopen de onderhandelingen nog.De Olsen tweeling maakten hun debuut in Full House toen ze nog maar negen maanden oud waren. Tegenwoordig hebben ze twee succesvolle kledingmerken: The Row en Elizabeth and James. Ze willen zich blijven concentreren op hun mode imperium.John Stamos die Uncle Jesse speelde twitterde nadat het nieuws bekend werd kort en krachtig 'heartbroken', maar hij begrijpt hun beslissing en belooft de kijkers dat ze niet teleurgesteld zullen zijn in de remake. In de nieuwe reeks die de titel Fuller House zal dragen zal in 2016 te zien zijn op Netflix , speelt de zwangere D.J. de hoofdrol. Ze heeft een baan als dierenarts en is al moeder van twee zoons. Ze probeert haar leven opnieuw op te bouwen nadat haar echtgenoot is overleden. Haar zus Stepanie komt te hulp. Ze is ondertussen muzikant en trekt samen met haar goede vriendin Kimmy en tienerdochter Ramona in bij D.J. in haar huis in San Francisco om te helpen bij de opvoeding van de twee zonen van haar zus. (MS)