Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete presenteren vanaf september het zondagse debatprogramma De zevende dag. Dat maakte de VRT bekend. Ze volgen Xavier Taveirne en Phara De Aguirre op, die het programma samen één seizoen presenteerden.

Dat Taveirne De ochtend gaat presenteren, geraakte al eerder bekend. De Aguirre wordt volgens VRT-woordvoerder Hans Van Goethem het gezicht van het verkiezingsprogramma en zal ook enkele nieuwe initiatieven opstarten voor VRT NWS.

Lieven Verstraete is nu anker bij Het journaal en presentator van De markt. Lisbeth Imbo werkt momenteel als freelancejournalist, maar presenteerde in het verleden Terzake op Canvas en De ochtend op Radio 1. Ze werkte ook bij De Persgroep, onder meer als hoofdredacteur van De Morgen.

Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete presenteren vanaf september het zondagse debatprogramma De zevende dag. Dat maakte de VRT bekend. Ze volgen Xavier Taveirne en Phara De Aguirre op, die het programma samen één seizoen presenteerden. Dat Taveirne De ochtend gaat presenteren, geraakte al eerder bekend. De Aguirre wordt volgens VRT-woordvoerder Hans Van Goethem het gezicht van het verkiezingsprogramma en zal ook enkele nieuwe initiatieven opstarten voor VRT NWS.Lieven Verstraete is nu anker bij Het journaal en presentator van De markt. Lisbeth Imbo werkt momenteel als freelancejournalist, maar presenteerde in het verleden Terzake op Canvas en De ochtend op Radio 1. Ze werkte ook bij De Persgroep, onder meer als hoofdredacteur van De Morgen.