'Een goed gesprek op basis van de brede actualiteit én in een warme sfeer, dat wordt de essentie van de nieuwe talkshow. Lieven Van Gils is een uitstekende interviewer en ik ben dan ook heel blij dat hij deze uitdaging aangaat', klinkt het bij netmanager Olivier Goris. Een nieuw programma voor Van Gils, al treft hij achter de schermen enkele bekende gezichten. Een deel van de huidige Reyers laat-ploeg, die intussen uitstekend op hem is ingespeeld, zal meewerken aan de nieuwe talkshow.

Ik voel me als een voetballer die onverwacht naar het WK mag.

'Een dagelijkse talkshow op Eén, wow! Ik voel me als een voetballer die onverwacht naar het WK mag. Zoals Divock Origi in mei, na een telefoontje van Marc Wilmots. Hoe het programma er zal uit zien moet de komende maanden duidelijk worden', vertelt een enthousiaste Van Gils.

Café Corsari, dat op 30 maart aan een nieuwe reeks afleveringen begint, loopt verder tot de zomer om zo in stijl een punt te zetten achter drie mooie seizoenen. Door volop te kiezen voor een nieuwe langlopende talkshow, komt er geen vervolg voor het programma Bart & Siska. Freek Braeckman, Tomas De Soete, Bart Peeters en Siska Schoeters blijven uiteraard Eén- en VRT-gezichten.

Reyers Laat stopt na dit voorjaar, zoals al bekend is. Na de paasvakantie neemt Kathleen Cools de presentatie volledig op zich. Dit najaar is voor Kathleen op het scherm een nieuwe rol weggelegd bij het vernieuwde Canvas. (AB)

'Een goed gesprek op basis van de brede actualiteit én in een warme sfeer, dat wordt de essentie van de nieuwe talkshow. Lieven Van Gils is een uitstekende interviewer en ik ben dan ook heel blij dat hij deze uitdaging aangaat', klinkt het bij netmanager Olivier Goris. Een nieuw programma voor Van Gils, al treft hij achter de schermen enkele bekende gezichten. Een deel van de huidige Reyers laat-ploeg, die intussen uitstekend op hem is ingespeeld, zal meewerken aan de nieuwe talkshow.'Een dagelijkse talkshow op Eén, wow! Ik voel me als een voetballer die onverwacht naar het WK mag. Zoals Divock Origi in mei, na een telefoontje van Marc Wilmots. Hoe het programma er zal uit zien moet de komende maanden duidelijk worden', vertelt een enthousiaste Van Gils.Café Corsari, dat op 30 maart aan een nieuwe reeks afleveringen begint, loopt verder tot de zomer om zo in stijl een punt te zetten achter drie mooie seizoenen. Door volop te kiezen voor een nieuwe langlopende talkshow, komt er geen vervolg voor het programma Bart & Siska. Freek Braeckman, Tomas De Soete, Bart Peeters en Siska Schoeters blijven uiteraard Eén- en VRT-gezichten.Reyers Laat stopt na dit voorjaar, zoals al bekend is. Na de paasvakantie neemt Kathleen Cools de presentatie volledig op zich. Dit najaar is voor Kathleen op het scherm een nieuwe rol weggelegd bij het vernieuwde Canvas. (AB)