Ook haar motorrijdende vriendje Bobby (Dana Ashbrook) herneemt zijn rol. Dat maakten de acteurs bekend tijdens het Twin Peaks UK Festival.

Eerder kondigde Kyle MacLachlan al aan dat hij opnieuw in de huid kruipt van de charmante special agent Cooper. Showtime heeft overigens beloofd dat een groot deel van de originele cast terug zal keren naar het spooky dorpje. Het is nog wachten op bevestiging van Sherilyn Fenn, maar het gerucht doet de ronde dat ook zij haar rol van slinkse verleidster Audrey Horne opnieuw op zich zal nemen.

Het nieuwe seizoen van de cultreeks gaat in 2016 in première en wordt opnieuw geregisseerd door David Lynch. (LP)

Ook haar motorrijdende vriendje Bobby (Dana Ashbrook) herneemt zijn rol. Dat maakten de acteurs bekend tijdens het Twin Peaks UK Festival. Eerder kondigde Kyle MacLachlan al aan dat hij opnieuw in de huid kruipt van de charmante special agent Cooper. Showtime heeft overigens beloofd dat een groot deel van de originele cast terug zal keren naar het spooky dorpje. Het is nog wachten op bevestiging van Sherilyn Fenn, maar het gerucht doet de ronde dat ook zij haar rol van slinkse verleidster Audrey Horne opnieuw op zich zal nemen. Het nieuwe seizoen van de cultreeks gaat in 2016 in première en wordt opnieuw geregisseerd door David Lynch. (LP)