In Engelen & Chedraoui gaan Lara Chedraoui en Sofie Engelen op Studio Brussel twaalf weken lang op zoek naar de soundtrack van een mensenleven. Elke zondagavond zoeken ze de meest gepaste platen die gaan over een van de vele mijlpalen in het leven van een mens. Daarbij laten Sofie en Lara zich onder andere muzikaal inspireren door levensthema's als de dood, het huwelijk, schooltijd, werk, seks, liefdesverdriet, ziekte, et cetera.

Lara Chedraoui is bekend als de zangeres van de rockband Intergalactic lovers. Met Engelen & Chedraoui maakt ze haar presenteerdebuut op de radio. Sofie Engelen heeft al verschillende programma's gepresenteerd op Studio Brussel en was deze zomer nog actief als de festivalreporter van de zender.

Engelen & Chedraoui: elke zondag vanaf 10 januari van 20.00 tot 22.00 uur op Studio Brussel.

In Engelen & Chedraoui gaan Lara Chedraoui en Sofie Engelen op Studio Brussel twaalf weken lang op zoek naar de soundtrack van een mensenleven. Elke zondagavond zoeken ze de meest gepaste platen die gaan over een van de vele mijlpalen in het leven van een mens. Daarbij laten Sofie en Lara zich onder andere muzikaal inspireren door levensthema's als de dood, het huwelijk, schooltijd, werk, seks, liefdesverdriet, ziekte, et cetera.Lara Chedraoui is bekend als de zangeres van de rockband Intergalactic lovers. Met Engelen & Chedraoui maakt ze haar presenteerdebuut op de radio. Sofie Engelen heeft al verschillende programma's gepresenteerd op Studio Brussel en was deze zomer nog actief als de festivalreporter van de zender.Engelen & Chedraoui: elke zondag vanaf 10 januari van 20.00 tot 22.00 uur op Studio Brussel.