Er worden tien nieuwe afleveringen opgenomen die 'on air' gaan in de zomer van 2014. Deze afleveringen worden meteen ook het einde van de serie, want 'True Blood houdt er mee op. Na zeven seizoen vinden de makers van de serie dat het welletjes geweest is.

True Blood was voor het eerst op het scherm te zien in 2008 en de show werd gecreëerd door Alan Ball. Hij won een Oscar voor het schrijven van het scenario voor de film 'American Beauty'. Vanaf het vijfde seizoen gaf Ball de fakkel door aan Brian Buckner.

Kijkers konden de avonturen volgen van Sookie Stackhouse, gespeeld door Anna Paquin, een dienster met een telepathische gave in het fictieve stadje Bon Temps in Louisiana. Het is een plek waar vampieren en mensen samenleven. De cast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgard, Ryan Kwanten en Stephen Moyer. (LVR)

Er worden tien nieuwe afleveringen opgenomen die 'on air' gaan in de zomer van 2014. Deze afleveringen worden meteen ook het einde van de serie, want 'True Blood houdt er mee op. Na zeven seizoen vinden de makers van de serie dat het welletjes geweest is. True Blood was voor het eerst op het scherm te zien in 2008 en de show werd gecreëerd door Alan Ball. Hij won een Oscar voor het schrijven van het scenario voor de film 'American Beauty'. Vanaf het vijfde seizoen gaf Ball de fakkel door aan Brian Buckner. Kijkers konden de avonturen volgen van Sookie Stackhouse, gespeeld door Anna Paquin, een dienster met een telepathische gave in het fictieve stadje Bon Temps in Louisiana. Het is een plek waar vampieren en mensen samenleven. De cast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgard, Ryan Kwanten en Stephen Moyer. (LVR)