Het werd, op enkele momenten na met presidenten en topvedetten voor zijn top 10, een vrij bescheiden afscheid. David Letterman blikte terug op enkele hoogtepunten, en nam uitvoerig afscheid. Hij werd ingeleid door een dode en vier levende presidenten.

Volgens het gespecialiseerde tijdschrift Variety haalde de uitzending, die langer liep dan het gebruikelijke uur, en afgesloten werd door de Foo Fighters, 13,76 miljoen kijkers. Volgens het blad werd het daarmee op twee of drie afleveringen na de best bekeken Late Show uit de geschiedenis. De topuitzendingen behaalden in februari 1994 15,2 miljoen kijkers. Dat was net na de Olympische Winterspelen waarbij de ene schaatster, Nancy Kerrigan, een aanslag overleefd had die beraamd was door een andere schaatster, Tonya Harding. Deze actualiteit zorgde voor kijkcijfer- en komediepieken.

Letterman blijft lichtjes achter bij Jay Leno, die in februari 2014 afscheid nam voor 14,64 miljoen kijkers.

De recensies van Lettermans afscheid waren beter dan die voor Leno.

Het werd, op enkele momenten na met presidenten en topvedetten voor zijn top 10, een vrij bescheiden afscheid. David Letterman blikte terug op enkele hoogtepunten, en nam uitvoerig afscheid. Hij werd ingeleid door een dode en vier levende presidenten.Volgens het gespecialiseerde tijdschrift Variety haalde de uitzending, die langer liep dan het gebruikelijke uur, en afgesloten werd door de Foo Fighters, 13,76 miljoen kijkers. Volgens het blad werd het daarmee op twee of drie afleveringen na de best bekeken Late Show uit de geschiedenis. De topuitzendingen behaalden in februari 1994 15,2 miljoen kijkers. Dat was net na de Olympische Winterspelen waarbij de ene schaatster, Nancy Kerrigan, een aanslag overleefd had die beraamd was door een andere schaatster, Tonya Harding. Deze actualiteit zorgde voor kijkcijfer- en komediepieken.Letterman blijft lichtjes achter bij Jay Leno, die in februari 2014 afscheid nam voor 14,64 miljoen kijkers.De recensies van Lettermans afscheid waren beter dan die voor Leno.