Kelly Osbourne, de 28-jarige dochter van hardrocklegende Ozzy Osbourne, is in een televisiestudio in Los Angeles ingestort, zo heeft SkyNews gemeld. De tv-presentatrice werd ziek tijdens het filmen van een aflevering van haar show 'Fashion Police' en viel op de grond. Hulpdiensten brachten Osbourne naar een ziekenhuis. Daar moest ze een nachtje blijven.

Desalniettemin is Osbourne "monter" en is haar toestand "stabiel", zei een woordvoerder. Zelf twitterde de Britse presentatrice en zangeres woorden van dank voor allen die haar het beste hadden gewenst. (Belga/DB)

Kelly Osbourne, de 28-jarige dochter van hardrocklegende Ozzy Osbourne, is in een televisiestudio in Los Angeles ingestort, zo heeft SkyNews gemeld. De tv-presentatrice werd ziek tijdens het filmen van een aflevering van haar show 'Fashion Police' en viel op de grond. Hulpdiensten brachten Osbourne naar een ziekenhuis. Daar moest ze een nachtje blijven. Desalniettemin is Osbourne "monter" en is haar toestand "stabiel", zei een woordvoerder. Zelf twitterde de Britse presentatrice en zangeres woorden van dank voor allen die haar het beste hadden gewenst. (Belga/DB)