Op de tweede plaats van de talentenjacht eindigden de Gentse acrobaten van OTM. De blinde jongens van Koda werden derde. Karolien Goris was één van de absolute favorieten. Reeds tijdens de audities bracht ze met haar fijne kinderstemmetje jurylid Karen Damen aan het huilen.

In de finale vrijdagavond had de kijker het laatste woord. De tiener kreeg uiteindelijk de meeste smsjes achter haar naam. Belgium's Got Talent telde vijf auditieafleveringen, gevolgd door vier liveshows en de finale. Aan de liveshows namen 33 acts deel: een bonte mengeling van zangers, voordracht, circusacts tot verschillende soorten dans en sport. (Belga/KS)

Op de tweede plaats van de talentenjacht eindigden de Gentse acrobaten van OTM. De blinde jongens van Koda werden derde. Karolien Goris was één van de absolute favorieten. Reeds tijdens de audities bracht ze met haar fijne kinderstemmetje jurylid Karen Damen aan het huilen. In de finale vrijdagavond had de kijker het laatste woord. De tiener kreeg uiteindelijk de meeste smsjes achter haar naam. Belgium's Got Talent telde vijf auditieafleveringen, gevolgd door vier liveshows en de finale. Aan de liveshows namen 33 acts deel: een bonte mengeling van zangers, voordracht, circusacts tot verschillende soorten dans en sport. (Belga/KS)