De talentenjacht X-factor heeft alweer voor een onvergetelijk stukje televisie gezorgd. Deze keer geen kandidaten die faliekant vals de mist ingaan en verbouwereerd achterblijven. Sterker: in het nieuwe seizoen van 'X-Factor UK' gaat er eentje volledig door het lint nadat ze door de jury werd afgewezen.

De Britse Zoe Alexander had er alles voor over om door de audities te geraken. Ze bracht een nummer van Pink en wilde er een eigen versie van maken. De vier juryleden, die niet overtuigd waren, wezen de kandidate af. Maar dat zinde Zoe niet. Ze schoot uit haar krammen, kon zich niet bedwingen en begon te schelden. De micro vloog de lucht in en een cameraman kreeg klappen. Bekijk het filmpje. (DB)

De talentenjacht X-factor heeft alweer voor een onvergetelijk stukje televisie gezorgd. Deze keer geen kandidaten die faliekant vals de mist ingaan en verbouwereerd achterblijven. Sterker: in het nieuwe seizoen van 'X-Factor UK' gaat er eentje volledig door het lint nadat ze door de jury werd afgewezen.De Britse Zoe Alexander had er alles voor over om door de audities te geraken. Ze bracht een nummer van Pink en wilde er een eigen versie van maken. De vier juryleden, die niet overtuigd waren, wezen de kandidate af. Maar dat zinde Zoe niet. Ze schoot uit haar krammen, kon zich niet bedwingen en begon te schelden. De micro vloog de lucht in en een cameraman kreeg klappen. Bekijk het filmpje. (DB)