Het creatief team achter The Simpsons werkte voor de 600e aflevering samen met Google om een zetelscène te creëren in Virtual Reality. Op televisie zal de scène worden uitgezonden als een gewone, 45 seconden durende episode, maar er werd voor drie minuten materiaal gemaakt. Het stukje televisie zal ook te downloaden zijn via iOS en Android-systemen en te bekijken met eender welke Google Cardboard VR-bril.

Homer Simpson kwam al met een officiële aankondiging: "Eerst hadden we zo onze bedekingen bij een samenwerking met Google omdat we niet wisten wie ze waren. Maar dan hebben we het bedrijf even gegoogled en we waren toch behoorlijk onder de indruk."

Nog nooit eerder werd er Virtual Reality gebruikt in een animatieserie. (EK)

Het creatief team achter The Simpsons werkte voor de 600e aflevering samen met Google om een zetelscène te creëren in Virtual Reality. Op televisie zal de scène worden uitgezonden als een gewone, 45 seconden durende episode, maar er werd voor drie minuten materiaal gemaakt. Het stukje televisie zal ook te downloaden zijn via iOS en Android-systemen en te bekijken met eender welke Google Cardboard VR-bril.Homer Simpson kwam al met een officiële aankondiging: "Eerst hadden we zo onze bedekingen bij een samenwerking met Google omdat we niet wisten wie ze waren. Maar dan hebben we het bedrijf even gegoogled en we waren toch behoorlijk onder de indruk."Nog nooit eerder werd er Virtual Reality gebruikt in een animatieserie. (EK)