Hij is "zo blij", tweette Fallon na zijn benoeming tot Globe-moderator. "En ik verheug me er werkelijk op enige tijd met de buitenlandse pers door te brengen, vooraleer Donald Trump ze allemaal deporteert", grapte de komiek.

In januari had de Britse acteur Ricky Gervais de uitreiking van de prijzen aan elkaar gepraat. Eerder stonden drie jaar achter elkaar de comediennes Tina Fey en Amy Poehler op het podium. De Golden Globe Awards zijn de belangrijkste filmprijzen na de Oscars. De nominaties voor de Globes worden op 12 december bekendgemaakt, de prijsuitreiking vindt op 8 januari voor de 74ste keer plaats.

Hij is "zo blij", tweette Fallon na zijn benoeming tot Globe-moderator. "En ik verheug me er werkelijk op enige tijd met de buitenlandse pers door te brengen, vooraleer Donald Trump ze allemaal deporteert", grapte de komiek. In januari had de Britse acteur Ricky Gervais de uitreiking van de prijzen aan elkaar gepraat. Eerder stonden drie jaar achter elkaar de comediennes Tina Fey en Amy Poehler op het podium. De Golden Globe Awards zijn de belangrijkste filmprijzen na de Oscars. De nominaties voor de Globes worden op 12 december bekendgemaakt, de prijsuitreiking vindt op 8 januari voor de 74ste keer plaats.