Volkszanger Jan Smit gaat de Nederlandse variant van Sorry voor alles presenteren; Dat kondigen Smit zelf en bedenker Kamiel De Bruyne aan, Smit op Instagram en De Bruyne op Twitter.

In Sorry voor alles, bij ons gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, wordt iemands leven in het geheim een maand lang gemanipuleerd door een team van televisiemakers. In de tv-studio worden de kandidaten later met alle beelden geconfronteerd en spelen ze een quiz over de voorbije maand.

Sorry voor alles werd eind 2016 een groot succes op Eén. Het programma werd ook genomineerd voor een International Emmy Award. Sindsdien kreeg De Bruyne naar eigen zeggen vaak de vraag of het format al aan buitenlandse tv-zenders werd verkocht. Noch hijzelf, noch de VRT wilden tot nu toe op die kwestie ingaan.

De eerste aflevering van het Nederlandse Sorry voor alles wordt op 11 november om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. In totaal komen er zes afleveringen.

Volkszanger Jan Smit gaat de Nederlandse variant van Sorry voor alles presenteren; Dat kondigen Smit zelf en bedenker Kamiel De Bruyne aan, Smit op Instagram en De Bruyne op Twitter. In Sorry voor alles, bij ons gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, wordt iemands leven in het geheim een maand lang gemanipuleerd door een team van televisiemakers. In de tv-studio worden de kandidaten later met alle beelden geconfronteerd en spelen ze een quiz over de voorbije maand.Sorry voor alles werd eind 2016 een groot succes op Eén. Het programma werd ook genomineerd voor een International Emmy Award. Sindsdien kreeg De Bruyne naar eigen zeggen vaak de vraag of het format al aan buitenlandse tv-zenders werd verkocht. Noch hijzelf, noch de VRT wilden tot nu toe op die kwestie ingaan.De eerste aflevering van het Nederlandse Sorry voor alles wordt op 11 november om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1. In totaal komen er zes afleveringen.