De zoon van de ons welbekende acteur Will Smith kan opnieuw een lijntje aan zijn lijst van showbizzprestaties toevoegen. Hij krijgt namelijk een rol inBaz Luhrmans nieuwste project The Get Down, een reeks over het 'oude' New York, dat in 2016 op Netflix zal verschijnen. De regisseur die enige tijd geleden nog The Great Gatsby voor zijn rekening nam, zal dan dus zijn debuut maken in de wondere wereld van de televisie.

Afbreken en opbouwen

The Big Apple lag er maar "afgebroken en stukgeslagen" bij, zoals The Hollywood Reporter de staat van de wereldstad rond 1970 omschrijft. Toch bleken er uit die verwoeste ruïne op de een of andere manier succesverhalen, zoals dat van de hiphop, punk en disco voort te komen. En dat is wat serie toont: een stad die zichzelf, dankzij de het talent dat zij herbergt, helemaal heruitvindt.

De jonge Smith zal de rol van Marcus "Dizzee" Kipling voor zijn rekening nemen, een jonge en begaafde, maar tegelijk mysterieuze graffiti-artiest uit het zuidelijke deel van de Bronx.

Luhrman lijkt in ieder geval al zeer opgezet met zijn nieuwste aanwinst: "Jaden zocht een nieuwe uitdaging. Daaruit spreekt alleen maar zijn liefde voor het vak. In de korte periode dat hij bij ons is, heeft hij om zich in te leven in zijn rol zelfs al lessen gevolgd bij de legendarische graffitivrouw Lady Pink. We zijn dus allemaal heel tevreden. Met hem is de Kiplingfamilie eindelijk compleet."

De zoon van de ons welbekende acteur Will Smith kan opnieuw een lijntje aan zijn lijst van showbizzprestaties toevoegen. Hij krijgt namelijk een rol inBaz Luhrmans nieuwste project The Get Down, een reeks over het 'oude' New York, dat in 2016 op Netflix zal verschijnen. De regisseur die enige tijd geleden nog The Great Gatsby voor zijn rekening nam, zal dan dus zijn debuut maken in de wondere wereld van de televisie.Afbreken en opbouwenThe Big Apple lag er maar "afgebroken en stukgeslagen" bij, zoals The Hollywood Reporter de staat van de wereldstad rond 1970 omschrijft. Toch bleken er uit die verwoeste ruïne op de een of andere manier succesverhalen, zoals dat van de hiphop, punk en disco voort te komen. En dat is wat serie toont: een stad die zichzelf, dankzij de het talent dat zij herbergt, helemaal heruitvindt. De jonge Smith zal de rol van Marcus "Dizzee" Kipling voor zijn rekening nemen, een jonge en begaafde, maar tegelijk mysterieuze graffiti-artiest uit het zuidelijke deel van de Bronx. Luhrman lijkt in ieder geval al zeer opgezet met zijn nieuwste aanwinst: "Jaden zocht een nieuwe uitdaging. Daaruit spreekt alleen maar zijn liefde voor het vak. In de korte periode dat hij bij ons is, heeft hij om zich in te leven in zijn rol zelfs al lessen gevolgd bij de legendarische graffitivrouw Lady Pink. We zijn dus allemaal heel tevreden. Met hem is de Kiplingfamilie eindelijk compleet."