Wat als 'Game of Thrones' op 'Friends' zou lijken? De Youtubegebruiker Rose Papillon nam de proef op de som en maakte een 'Friends'-intro voor de fantasy-televisiereeks. Op de tonen van het overbekende 'I'll Be There For You' van The Rembrandts passeren zes belangrijke personages de revue, net zoals in de sitcom. Om het helemaal af te maken, verschijnen alle namen en titels ook in het typische 'Friends'-lettertype.

'Game of Thrones' is een productie van uit de stal van het gerenommeerde Amerikaanse televisiezender HBO en draait rond de intriges en machtsgrepen in de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Het derde seizoen is op 1 april in Amerika van start gegaan. 'Friends' is een van de populairste comedy's ooit. De reeks liep tien seizoenen lang en maakte van de hoofdrolspelers wereldwijde sterren. (XVdL)

Wat als 'Game of Thrones' op 'Friends' zou lijken? De Youtubegebruiker Rose Papillon nam de proef op de som en maakte een 'Friends'-intro voor de fantasy-televisiereeks. Op de tonen van het overbekende 'I'll Be There For You' van The Rembrandts passeren zes belangrijke personages de revue, net zoals in de sitcom. Om het helemaal af te maken, verschijnen alle namen en titels ook in het typische 'Friends'-lettertype. 'Game of Thrones' is een productie van uit de stal van het gerenommeerde Amerikaanse televisiezender HBO en draait rond de intriges en machtsgrepen in de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Het derde seizoen is op 1 april in Amerika van start gegaan. 'Friends' is een van de populairste comedy's ooit. De reeks liep tien seizoenen lang en maakte van de hoofdrolspelers wereldwijde sterren. (XVdL)