Andere belangrijke prijzen tijdens de awardshow in Londen waren onder andere voor Paul Mescal. Hij ontving een beeldje voor beste acteur in Normal people. Save me too werd verkozen tot beste dramaserie en Malachi Kirby mocht een award voor beste mannelijke bijrol in Small axe in ontvangst nemen. De prijs voor beste vrouwelijke bijrol ging naar Rakie Ayola voor haar rol in Anthony.

De BBC-serie Small axe van de Britse filmmaker Steve McQueen maakte de meeste kans op een BAFTA. Het vijfdelige verhaal over het leven van West-Indische immigranten in Londen werd vijftien keer genomineerd. De serie ging uiteindelijk met zes beeldjes naar huis, onder andere voor beste kostuums en beste haar en make-up.

De belangrijkste televisieprijzen in het Verenigd Koninkrijk werden uitgereikt door comedian Richard Ayoade. De show vond dit jaar in andere vorm plaats vanwege de coronapandemie. Zo was maar een deel van de sterren live aanwezig tijdens de show en op de rode loper. (Belga)

Andere belangrijke prijzen tijdens de awardshow in Londen waren onder andere voor Paul Mescal. Hij ontving een beeldje voor beste acteur in Normal people. Save me too werd verkozen tot beste dramaserie en Malachi Kirby mocht een award voor beste mannelijke bijrol in Small axe in ontvangst nemen. De prijs voor beste vrouwelijke bijrol ging naar Rakie Ayola voor haar rol in Anthony. De BBC-serie Small axe van de Britse filmmaker Steve McQueen maakte de meeste kans op een BAFTA. Het vijfdelige verhaal over het leven van West-Indische immigranten in Londen werd vijftien keer genomineerd. De serie ging uiteindelijk met zes beeldjes naar huis, onder andere voor beste kostuums en beste haar en make-up. De belangrijkste televisieprijzen in het Verenigd Koninkrijk werden uitgereikt door comedian Richard Ayoade. De show vond dit jaar in andere vorm plaats vanwege de coronapandemie. Zo was maar een deel van de sterren live aanwezig tijdens de show en op de rode loper. (Belga)