Op 4 maart worden het vierde seizoen van 'House of Cards op de wereld losgelaten door Netflix. Net op tijd om mee te springen op de verkiezingskoorts die de Verenigde Staten op dit moment teistert. Dit vierde seizoen werd nog mee bedacht door Beau Willimon, die naast House of Cards ook meeschreef aan de politieke film 'The Ides of March'.

De bedenker Beau Willimon liet in een persmededeling weten dat het voor hem tijd is om verder te gaan met nieuwe projecten. 'Ik ben erg dankbaar om met zo'n cast en crew te hebben mogen samenwerken', klinkt het. Ook Netflix spreekt zijn dankbaarheid uit en bedanken Willimon voor zijn sterke, narratieve visie.

Op 4 maart worden het vierde seizoen van 'House of Cards op de wereld losgelaten door Netflix. Net op tijd om mee te springen op de verkiezingskoorts die de Verenigde Staten op dit moment teistert. Dit vierde seizoen werd nog mee bedacht door Beau Willimon, die naast House of Cards ook meeschreef aan de politieke film 'The Ides of March'.De bedenker Beau Willimon liet in een persmededeling weten dat het voor hem tijd is om verder te gaan met nieuwe projecten. 'Ik ben erg dankbaar om met zo'n cast en crew te hebben mogen samenwerken', klinkt het. Ook Netflix spreekt zijn dankbaarheid uit en bedanken Willimon voor zijn sterke, narratieve visie.