Ondanks de grote nationale en internationale verontwaardiging en de dreigende rechtszaken door het verbod op kannibalisme vond het omstreden diner tijdens het programma Proefkonijnen, op de Nederlandse beeldbuis, gewoon plaats.

Valerio, die het moest stellen met een stukje bil van Dennis, speelde zijn portie uiteindelijk probleemloos binnen. De aarzelende Dennis vergeleek 'zijn bordje Valerio' - een stukje uit de zij - met een 'elastiek'. Het diner werd live bereid door een kok.

Benieuwd of dit huzarenstuk nog een staartje krijgt. Beide presentatoren hebben zich alvast ingedekt voor juridische vervolgingen. (DB)

Een fragment uit de aflevering:

Herbekijk de volledige aflevering:

hash=56cf6eb4d65f52e30acd3b11718db0d4&swf_width=420&swf_height=290&website=bnntv
Ondanks de grote nationale en internationale verontwaardiging en de dreigende rechtszaken door het verbod op kannibalisme vond het omstreden diner tijdens het programma Proefkonijnen, op de Nederlandse beeldbuis, gewoon plaats.Valerio, die het moest stellen met een stukje bil van Dennis, speelde zijn portie uiteindelijk probleemloos binnen. De aarzelende Dennis vergeleek 'zijn bordje Valerio' - een stukje uit de zij - met een 'elastiek'. Het diner werd live bereid door een kok. Benieuwd of dit huzarenstuk nog een staartje krijgt. Beide presentatoren hebben zich alvast ingedekt voor juridische vervolgingen. (DB) Een fragment uit de aflevering:Herbekijk de volledige aflevering: