In totaal trekken er vijf leden van het team achter het succesprogramma naar Medialaan, schrijft Het Laatste Nieuws. De grootste naam is Ellen Vanhove, in feite de hoofdredacteur van Sorry voor alles . Vier anderen volgen in haar zog, onder wie eindredacteur Klaas Devriendt. Kamiel De Bruyne, de bedenker van het programma, blijft bij de VRT.

Lees in onze pluszone het verhaal achter Sorry voor alles, verteld door onder andere Ellen Vanhove: ''Waar zijn wij eigenlijk mee bezig?': die uitspraak heb ik vaak gehoord tijdens de opnames.'

Vanhove was in dienst de VRT en werd voor Sorry voor alles 'uitgeleend' aan productiehuis Warner. Met haar vaste teamleden maakte ze onder andere Café Corsari.. Ze werd algemeen beschouwd als een groot talent. 'Als je Koen Wauters binnenhaalt gaat de band ook mee', klinkt het over haar overstap en die van haar teamleden.

Wat het vijftal precies gaat doen bij de commerciële zender, is nog niet duidelijk. Vanaf 1 december gaan ze aan de slag als een nieuwe creatieve cel binnen Medialaan. (JVL)

In totaal trekken er vijf leden van het team achter het succesprogramma naar Medialaan, schrijft Het Laatste Nieuws. De grootste naam is Ellen Vanhove, in feite de hoofdredacteur van Sorry voor alles . Vier anderen volgen in haar zog, onder wie eindredacteur Klaas Devriendt. Kamiel De Bruyne, de bedenker van het programma, blijft bij de VRT. Vanhove was in dienst de VRT en werd voor Sorry voor alles 'uitgeleend' aan productiehuis Warner. Met haar vaste teamleden maakte ze onder andere Café Corsari.. Ze werd algemeen beschouwd als een groot talent. 'Als je Koen Wauters binnenhaalt gaat de band ook mee', klinkt het over haar overstap en die van haar teamleden. Wat het vijftal precies gaat doen bij de commerciële zender, is nog niet duidelijk. Vanaf 1 december gaan ze aan de slag als een nieuwe creatieve cel binnen Medialaan. (JVL)