De Emmy voor de beste comedyserie ging naar 'The Invisible Woman', een Braziliaanse productie.

Pech dus voor het Belgische productiehuis Shelter, dat in 2011 al een Emmy in de wacht sleepte voor het alom geprezen 'Benidorm Bastards'.

Ab Fab

Andere genomineerden waren de Britse series 'Spy' en 'Absolutely Fabulous', de drie afleveringen lange comeback van het duo Jennifer Saunders en Dawn French.

Voor de veertigste editie van de International Emmy Awards werden programma's genomineerd uit vijftien landen. De juryleden komen uit 67 landen. Het tweede seizoen van 'Wat als' wordt in 2013 uitgezonden voor VTM. (TV)

De Emmy voor de beste comedyserie ging naar 'The Invisible Woman', een Braziliaanse productie. Pech dus voor het Belgische productiehuis Shelter, dat in 2011 al een Emmy in de wacht sleepte voor het alom geprezen 'Benidorm Bastards'.Ab Fab Andere genomineerden waren de Britse series 'Spy' en 'Absolutely Fabulous', de drie afleveringen lange comeback van het duo Jennifer Saunders en Dawn French. Voor de veertigste editie van de International Emmy Awards werden programma's genomineerd uit vijftien landen. De juryleden komen uit 67 landen. Het tweede seizoen van 'Wat als' wordt in 2013 uitgezonden voor VTM. (TV)