Game of Thrones seizoen 5 loert om de hoek! Gedaan met de ellenlange discussies over wie het loodje zal leggen. Gedaan met jezelf de vraag te stellen of ze in Westeros nog feest kunnen vieren zonder bloedvergieten. En welkom terug aan de huishoudelijke ruzies over wie mag beslissen naar wat er gekeken wordt: The game of the remote controller is wereldwijd opnieuw begonnen.

Voor het eerste in de geschiedenis van Game of Thrones kunnen wij samen met televisiekijkend Amerika ontdekken wat er van Tyrion Lannister is geworden. Afspraak zondagnacht om 3 uur, via Telenet Play More.

Wij mochten de eerste aflevering van seizoen 5 van GOT in première bekijken. En wij kunnen u zeggen (én geruststellen dat géén spoilersvolgen): de makers blijven doen waar ze goed in zijn.

Traditiegetrouw is een aflevering sneller achter de kiezen dan de levensspan van de doorsnee-inwoner van Westeros

Ze grijpen je bij de eerste scène al bij de keel en laten de daaropvolgende vijftig minuten niet meer los. Bestoken de personages elkaar niet met scherpzinnige opmerkingen, dan maakt iemand wel kennis met de puntige kling van één van zijn gesprekspartners. Eén ding staat vast: de trukendoos van de producenten is lang nog niet leeg. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Traditiegetrouw is een aflevering sneller achter de kiezen dan de levensspan van de doorsnee-inwoner van Westeros. Iedere scène doet je als de bloeddorstige Hound verlangen naar wat komen zal. Bij elke dialoog sterf je een beetje, wetende dat het einde van de aflevering nadert. Tot plots een onverwachte gebeurtenis je uit de put trekt, of je er juist dieper induwt.

HBO heet u met andere woorden opnieuw van harte welkom op de rollercoaster die Game of Thrones heet. En zonder enige twijfel kunnen wij je nu al zeggen dat het een emotionele rit wordt, vol vervloekingen en mannelijke kijkers die hier en daar een traantje zullen wegpinken. (NS)

Game of Thrones seizoen 5 loert om de hoek! Gedaan met de ellenlange discussies over wie het loodje zal leggen. Gedaan met jezelf de vraag te stellen of ze in Westeros nog feest kunnen vieren zonder bloedvergieten. En welkom terug aan de huishoudelijke ruzies over wie mag beslissen naar wat er gekeken wordt: The game of the remote controller is wereldwijd opnieuw begonnen. Wij mochten de eerste aflevering van seizoen 5 van GOT in première bekijken. En wij kunnen u zeggen (én geruststellen dat géén spoilersvolgen): de makers blijven doen waar ze goed in zijn. Ze grijpen je bij de eerste scène al bij de keel en laten de daaropvolgende vijftig minuten niet meer los. Bestoken de personages elkaar niet met scherpzinnige opmerkingen, dan maakt iemand wel kennis met de puntige kling van één van zijn gesprekspartners. Eén ding staat vast: de trukendoos van de producenten is lang nog niet leeg. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Traditiegetrouw is een aflevering sneller achter de kiezen dan de levensspan van de doorsnee-inwoner van Westeros. Iedere scène doet je als de bloeddorstige Hound verlangen naar wat komen zal. Bij elke dialoog sterf je een beetje, wetende dat het einde van de aflevering nadert. Tot plots een onverwachte gebeurtenis je uit de put trekt, of je er juist dieper induwt.HBO heet u met andere woorden opnieuw van harte welkom op de rollercoaster die Game of Thrones heet. En zonder enige twijfel kunnen wij je nu al zeggen dat het een emotionele rit wordt, vol vervloekingen en mannelijke kijkers die hier en daar een traantje zullen wegpinken. (NS)