In de Verenigde Staten vond op 21 mei Red Nose Day plaats waarbij geld wordt ingezameld voor kinderen in armoede. Om het evenement een duwtje in de rug te geven, besloot televisiezender NBC drie bijzonder winstgevende ingrediënten in de blender te gooien: de serie Game of Thrones, muziekgroep Coldplay en een musical.

Al die zaken resulteerden in een reeks virale videos en een twaalf minuten durende round-up die pas daags nadien gepubliceerd werd en ons bijna weer die lang verloren liefde voor Coldplay doet terugvinden. (Via Focus/LeVif)

Daenerys' reggae

Red wedding

De crooner in Tyrion

De ballade van Jamie

In de Verenigde Staten vond op 21 mei Red Nose Day plaats waarbij geld wordt ingezameld voor kinderen in armoede. Om het evenement een duwtje in de rug te geven, besloot televisiezender NBC drie bijzonder winstgevende ingrediënten in de blender te gooien: de serie Game of Thrones, muziekgroep Coldplay en een musical.Al die zaken resulteerden in een reeks virale videos en een twaalf minuten durende round-up die pas daags nadien gepubliceerd werd en ons bijna weer die lang verloren liefde voor Coldplay doet terugvinden. (Via Focus/LeVif)Daenerys' reggaeRed weddingDe crooner in TyrionDe ballade van Jamie