De televisieserie 'Fringe' wordt nog aangevuld met dertien afleveringen en zal dan na vijf seizoenen zijn einde kennen. Er was lang onzekerheid of er nog een seizoen zou komen, omdat de kijkcijfers al een tijdje een dieptepunt kenden. Fox maakte geen winst meer aan de scifi-serie. Toch wou de zender de trouwe fans nog het einde geven dat zij en de serie verdienen.

"Deze herneming met een vijfde seizoen betekent heel veel voor ons", verklaarden de producers Jeff Pinkman en J. H. Wyman. "We houden er van om deze verhalen met onze fans te blijven delen. " Ze beloven dan ook een zeer spannend slot te brijen aan de serie.

'Fringe' kende zijn debuut in 2008 en handelt over een speciale divisie die via grenswetenschappen allerlei rare en bovennatuurlijke misdaden onderzoeken. Bij ons is 'Fringe' momenteel elke zondag te volgen bij VT4. (JVDV)

De televisieserie 'Fringe' wordt nog aangevuld met dertien afleveringen en zal dan na vijf seizoenen zijn einde kennen. Er was lang onzekerheid of er nog een seizoen zou komen, omdat de kijkcijfers al een tijdje een dieptepunt kenden. Fox maakte geen winst meer aan de scifi-serie. Toch wou de zender de trouwe fans nog het einde geven dat zij en de serie verdienen. "Deze herneming met een vijfde seizoen betekent heel veel voor ons", verklaarden de producers Jeff Pinkman en J. H. Wyman. "We houden er van om deze verhalen met onze fans te blijven delen. " Ze beloven dan ook een zeer spannend slot te brijen aan de serie. 'Fringe' kende zijn debuut in 2008 en handelt over een speciale divisie die via grenswetenschappen allerlei rare en bovennatuurlijke misdaden onderzoeken. Bij ons is 'Fringe' momenteel elke zondag te volgen bij VT4. (JVDV)