Een reünie van de zes New Yorkse vrienden, die tien reeksen lang samen te zien waren, leek er jarenlang niet van te komen. Tot in februari werd aangekondigd dat iedereen aan boord was. Naast Perry spelen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer de hoofdrollen.

Maar dan kwam de coronacrisis en werden de opnames van de speciale aflevering, een ongescript gesprek tussen de zes acteurs, uitgesteld. Eerst tot mei, later voor onbepaalde duur. Perry liet nu weten dat de reünie gepland wordt begin maart volgend jaar. (Belga)

Een reünie van de zes New Yorkse vrienden, die tien reeksen lang samen te zien waren, leek er jarenlang niet van te komen. Tot in februari werd aangekondigd dat iedereen aan boord was. Naast Perry spelen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer de hoofdrollen. Maar dan kwam de coronacrisis en werden de opnames van de speciale aflevering, een ongescript gesprek tussen de zes acteurs, uitgesteld. Eerst tot mei, later voor onbepaalde duur. Perry liet nu weten dat de reünie gepland wordt begin maart volgend jaar. (Belga)