Bel alvast naar je baas om verlof te vragen op 4 maart 2016, want dan toont Netflix het vierde seizoen van de politieke dramareeks House of Cards. De promocampagne mag er alvast wezen. De streamingdienst heeft gisteravond, tijdens het Republikeinse debat, een boodschap getoond van president Frank Underwood, de rol die Kevin Spacey vertolkt in House Of Cards.

De populaire serie toont de politieke perikelen van de hardvochtige Frank Underwood, die in het nieuwe seizoen campagne zal moeten voeren voor een herverkiezing tot president van de Verenigde Staten, meldt The Verge. De campagne is te volgen op de pas gelanceerde website FU2016.com. De race naar de finale krijgt bovendien een Belgische toets, want regisseur Jakob Verbruggen regisseert de laatste aflevering van dit seizoen.

Opmerkelijk detail: de trailer is een remake van de campagnevideo van Ronald Reagan in de jaren 1980. Dezelfde beeldvorming, toon en teksten worden gebruikt om Frank Underwood aan te prijzen bij de Amerikanen.

Of dit een hint is naar de ontwikkelingen van de verhaallijnen, zoals de gespannen relaties met het 'kwaadaardige rijk' Rusland en de wapenwedloop, is nog niet duidelijk. Zeker is wel dat heel wat spindoctors een moord zouden begaan voor de manipulatieve skills van Spaceys personage.

Volgende week (23/12) staat in Knack Focus een interview te lezen met Jakob Verbruggen, de Belgische regisseur die achter de camera postvat voor de finale van het vierde House of Cards-seizoen.

Bel alvast naar je baas om verlof te vragen op 4 maart 2016, want dan toont Netflix het vierde seizoen van de politieke dramareeks House of Cards. De promocampagne mag er alvast wezen. De streamingdienst heeft gisteravond, tijdens het Republikeinse debat, een boodschap getoond van president Frank Underwood, de rol die Kevin Spacey vertolkt in House Of Cards. De populaire serie toont de politieke perikelen van de hardvochtige Frank Underwood, die in het nieuwe seizoen campagne zal moeten voeren voor een herverkiezing tot president van de Verenigde Staten, meldt The Verge. De campagne is te volgen op de pas gelanceerde website FU2016.com. De race naar de finale krijgt bovendien een Belgische toets, want regisseur Jakob Verbruggen regisseert de laatste aflevering van dit seizoen. Opmerkelijk detail: de trailer is een remake van de campagnevideo van Ronald Reagan in de jaren 1980. Dezelfde beeldvorming, toon en teksten worden gebruikt om Frank Underwood aan te prijzen bij de Amerikanen. Of dit een hint is naar de ontwikkelingen van de verhaallijnen, zoals de gespannen relaties met het 'kwaadaardige rijk' Rusland en de wapenwedloop, is nog niet duidelijk. Zeker is wel dat heel wat spindoctors een moord zouden begaan voor de manipulatieve skills van Spaceys personage.