In een interview met The Guardian liet Jemaine Clement zich ontvallen dat hij en partner in crime Bret McKenzie opnieuw samenwerken aan een komische reeks.

Het HBO-project wordt geen vervolg op Flight of the Conchords, lazen we op de Twitterpagina van Clement, maar volgens insiders zouden er wel plannen zijn voor een musical van deze muzikale reeks. Ook Jemaine Clement zelf laat regelmatig vallen dat hij en Bret een musical volledig zien zitten en dat ook hun vaste regisseur James Bobin zin heeft om de handen in elkaar te slaan.

Herbeleef hieronder enkele topmomenten uit Flight of the Conchords. (LP)

In een interview met The Guardian liet Jemaine Clement zich ontvallen dat hij en partner in crime Bret McKenzie opnieuw samenwerken aan een komische reeks. Het HBO-project wordt geen vervolg op Flight of the Conchords, lazen we op de Twitterpagina van Clement, maar volgens insiders zouden er wel plannen zijn voor een musical van deze muzikale reeks. Ook Jemaine Clement zelf laat regelmatig vallen dat hij en Bret een musical volledig zien zitten en dat ook hun vaste regisseur James Bobin zin heeft om de handen in elkaar te slaan. Herbeleef hieronder enkele topmomenten uit Flight of the Conchords. (LP)