'Arrested Development' is een sitcom die van 2003 tot 2006 op de Amerikaanse televisie liep. De serie vertelde het komische relaas van de familie Bluth. Als enig normaal individu moet Michael Bluth (Jason Bateman) zijn disfunctionele familie in de hand zien te houden wanneer zijn vader in de gevangenis belandt.

Fans van de serie zullen blij zijn te horen dat de plannen voor een nieuw seizoen en een film binnenkort vorm zullen krijgen. De productie van de film staat gepland voor deze zomer. Het nieuwe seizoen zal in de Verenigde Staten vanaf begin 2013 te streamen zijn via Netflix.

In zijn loopbaan van drie seizoenen won de sitcom zes Emmy Awards en een Golden Globe. Eens de nieuwe afleveringen en de film een feit zijn, is er ook een kans op mogelijke spin-off series. (JVDV)

'Arrested Development' is een sitcom die van 2003 tot 2006 op de Amerikaanse televisie liep. De serie vertelde het komische relaas van de familie Bluth. Als enig normaal individu moet Michael Bluth (Jason Bateman) zijn disfunctionele familie in de hand zien te houden wanneer zijn vader in de gevangenis belandt. Fans van de serie zullen blij zijn te horen dat de plannen voor een nieuw seizoen en een film binnenkort vorm zullen krijgen. De productie van de film staat gepland voor deze zomer. Het nieuwe seizoen zal in de Verenigde Staten vanaf begin 2013 te streamen zijn via Netflix. In zijn loopbaan van drie seizoenen won de sitcom zes Emmy Awards en een Golden Globe. Eens de nieuwe afleveringen en de film een feit zijn, is er ook een kans op mogelijke spin-off series. (JVDV)