De achtdelige reeks liep in het voorjaar op Eén en werd geproduceerd door Sultan Sushi. Mathias Sercu was scenarist en regisseur van de reeks, en nam ook een rol als acteur voor zijn rekening.

"Dit is een schitterende beloning voor de hele ploeg", zegt Mathias Sercu. "Het sterkt mij ook in de idee dat je als maker altijd je hart moet volgen, je buikgevoel. Niet de trend van het moment."

"Marsman" vertelt het verhaal van Nico Marsman, (rol van Jurgen Delnaet). Hij belandt op een keerpunt in zijn leven en moet keuzes maken. Zo verliest hij op korte tijd zijn moeder (Machteld Ramoudt), komt de zorg voor zijn autistische broer (David Cantens) op zijn schouders terecht en komt het tot een breuk met zijn vrouw (Maaike Cafmeyer).(Belga/LP)

De achtdelige reeks liep in het voorjaar op Eén en werd geproduceerd door Sultan Sushi. Mathias Sercu was scenarist en regisseur van de reeks, en nam ook een rol als acteur voor zijn rekening. "Dit is een schitterende beloning voor de hele ploeg", zegt Mathias Sercu. "Het sterkt mij ook in de idee dat je als maker altijd je hart moet volgen, je buikgevoel. Niet de trend van het moment." "Marsman" vertelt het verhaal van Nico Marsman, (rol van Jurgen Delnaet). Hij belandt op een keerpunt in zijn leven en moet keuzes maken. Zo verliest hij op korte tijd zijn moeder (Machteld Ramoudt), komt de zorg voor zijn autistische broer (David Cantens) op zijn schouders terecht en komt het tot een breuk met zijn vrouw (Maaike Cafmeyer).(Belga/LP)