De veelgeprezen Netflix serie over het reilen en zeilen in de vrouwengevangenis keert vrijdag 12 juni terug naar het kleine scherm. En op basis van onderstaand promofilmpje ziet het er niet naar uit dat het leven binnen de muren gemakkelijker wordt voor de bajesklanten. Nieuwe verwikkelingen, nieuwe gezichten, nieuwe hilarische situaties.

De gevoelige kant

Het hart van hoofdpersonage Piper Chapman, gespeeld door Taylor Schelling, gaat dit seizoen opnieuw wat sneller slaan als haar voormalige vriendin Alex Vause terugkeert naar de gevangenis. Complex, niet het minste omdat de bekentenis van Alex er in de eerste plaats voor zorgde dat Piper achter de tralies vloog.

Maar volgens actrice Laura Prepon, die gestalte geeft aan Vause, zullen de kijkers in het nieuwe seizoen de meer gevoelige kant van de harde tante te zien krijgen. Tegelijkertijd staat Piper sterker dan ooit in haar schoenen. Dynamiek tussen de twee verzekerd.

Een nieuw gezicht

Om de boel nog wat op te hitsen, introduceren de makers een nieuw personage. De energieke en flirterige Stella Carlin (Ruby Rose) voegt een extra dosis oestrogeen toe bij de gedetineerden. Al snel toont ze interesse voor Piper en dat is niet naar de zin van Alex.

Nog een reden nodig om vrijdag een avondje in de luie zetel te plannen? Volgens de spelers wordt dit het meest sexy en erotische seizoen. Dat de stoom van uw tv-scherm moge afdampen.

(FDC)

De veelgeprezen Netflix serie over het reilen en zeilen in de vrouwengevangenis keert vrijdag 12 juni terug naar het kleine scherm. En op basis van onderstaand promofilmpje ziet het er niet naar uit dat het leven binnen de muren gemakkelijker wordt voor de bajesklanten. Nieuwe verwikkelingen, nieuwe gezichten, nieuwe hilarische situaties.De gevoelige kantHet hart van hoofdpersonage Piper Chapman, gespeeld door Taylor Schelling, gaat dit seizoen opnieuw wat sneller slaan als haar voormalige vriendin Alex Vause terugkeert naar de gevangenis. Complex, niet het minste omdat de bekentenis van Alex er in de eerste plaats voor zorgde dat Piper achter de tralies vloog. Maar volgens actrice Laura Prepon, die gestalte geeft aan Vause, zullen de kijkers in het nieuwe seizoen de meer gevoelige kant van de harde tante te zien krijgen. Tegelijkertijd staat Piper sterker dan ooit in haar schoenen. Dynamiek tussen de twee verzekerd.Een nieuw gezichtOm de boel nog wat op te hitsen, introduceren de makers een nieuw personage. De energieke en flirterige Stella Carlin (Ruby Rose) voegt een extra dosis oestrogeen toe bij de gedetineerden. Al snel toont ze interesse voor Piper en dat is niet naar de zin van Alex.Nog een reden nodig om vrijdag een avondje in de luie zetel te plannen? Volgens de spelers wordt dit het meest sexy en erotische seizoen. Dat de stoom van uw tv-scherm moge afdampen. (FDC)