Het hing al een tijdje in de lucht, nu is het ook officieel: 'Eigen Kweek' krijgt een vervolg. De populaire Eén-reeks over de West-Vlaamse boerenfamilie die uit geldnood marihuana teelt krijgt er in een adem twee seizoenen bij. Dat maakten Dirk Van Dijck en Sebastien Dewaele, Jos en Steven in de reeks, vandaag bekend met een filmpje.

"Weinigen weten dat de aardappelplant in feite een tweejarig gewas is. Als wij de aardappelen twee jaar in de grond laten zitten, worden ze steviger, en lekkerder, en voedzamer. Dus, als gij denkt dat uw eerste patatten lekker zijn, wacht dan maar tot de tweede seizoensoogst op uw talloor verschijnt", aldus Jos, de pater familias van Eigen kweek.

Voor de nieuwe afleveringen die weer zullen bol staan van de hilarische quotes van automecanicien Frank - 'Say it isn't true hé seg' - is het nog wachten tot het najaar van 2015. (DB)

Het hing al een tijdje in de lucht, nu is het ook officieel: 'Eigen Kweek' krijgt een vervolg. De populaire Eén-reeks over de West-Vlaamse boerenfamilie die uit geldnood marihuana teelt krijgt er in een adem twee seizoenen bij. Dat maakten Dirk Van Dijck en Sebastien Dewaele, Jos en Steven in de reeks, vandaag bekend met een filmpje. "Weinigen weten dat de aardappelplant in feite een tweejarig gewas is. Als wij de aardappelen twee jaar in de grond laten zitten, worden ze steviger, en lekkerder, en voedzamer. Dus, als gij denkt dat uw eerste patatten lekker zijn, wacht dan maar tot de tweede seizoensoogst op uw talloor verschijnt", aldus Jos, de pater familias van Eigen kweek. Voor de nieuwe afleveringen die weer zullen bol staan van de hilarische quotes van automecanicien Frank - 'Say it isn't true hé seg' - is het nog wachten tot het najaar van 2015. (DB)