De netmanager van Eén, Olivier Goris, heeft het nieuwe programmaschema van Eén voorgesteld. '2015 brengt een gevarieerde mix van nieuwe programma's en bekende titels. Eén blijft herkenbaar en betrouwbaar, wel willen we meer variatie op het scherm brengen', stelt hij.

Tien nieuwe titels worden in 2015 op ons losgelaten. Fictiereeksen 'Tom & Harry' en 'Nieuw Texas', human interestprogramma's 'Afspraak in Rio', 'Ja Jan', 'Luchthaven 24/7' en 'De schuur van Scheire', de talkshow 'Bart & Siska', 'Hallo Televisie', thrillerreeks 'The Missing' en het spelprogramma 'We're going to Ibiza' veroveren onze beeldbuis in het nieuwe jaar.

Ook duiken oude vertrouwde namen op in de programmatie, zoals 'Thuis', 'Dagelijkse Kost', 'Blokken' en 'Iedereen Beroemd'.

Surf voor meer info en de test 'welke tv-kijker bent u?' naar de website van het televisiekanaal. (LP)

De netmanager van Eén, Olivier Goris, heeft het nieuwe programmaschema van Eén voorgesteld. '2015 brengt een gevarieerde mix van nieuwe programma's en bekende titels. Eén blijft herkenbaar en betrouwbaar, wel willen we meer variatie op het scherm brengen', stelt hij.Tien nieuwe titels worden in 2015 op ons losgelaten. Fictiereeksen 'Tom & Harry' en 'Nieuw Texas', human interestprogramma's 'Afspraak in Rio', 'Ja Jan', 'Luchthaven 24/7' en 'De schuur van Scheire', de talkshow 'Bart & Siska', 'Hallo Televisie', thrillerreeks 'The Missing' en het spelprogramma 'We're going to Ibiza' veroveren onze beeldbuis in het nieuwe jaar. Ook duiken oude vertrouwde namen op in de programmatie, zoals 'Thuis', 'Dagelijkse Kost', 'Blokken' en 'Iedereen Beroemd'. Surf voor meer info en de test 'welke tv-kijker bent u?' naar de website van het televisiekanaal. (LP)