J.K. Simmons: Geel

We hoeven niet te vrezen dat Simmons de suikerrijke snack plots te min vindt voor zijn portfolio nu hij een Oscarbeeldje heeft: de acteur heeft zopas nog nieuw werk ingeblikt voor Mars Inc.

Billy West: Rood Billy West ken je ongetwijfeld als de stem van onder meer Fry, Zapp Brannigan, Professor Farnsworth en Zoidberg van Futurama en de voice-acteur van zowel Ren als Stimpy in de gelijknamige animatiereeks. Voor M&M's nam hij ook al de sound van de rode M&M voor zijn rekening.

Hier zijn Billy West en J.K. Simmons samen te horen:

John Goodman: Geel

Voor J.K. beslag kon leggen op de stembanden van de gele M&M vertolkte America's Sweetheart John Goodman de rol.

Jon Lovitz: Rood

Billy West is niet altijd de klankman van Rood geweest. Voor hem kwam SNL-acteur Jon Lovitz aan de bak als de stem van het ronde snoepje.

Hier Lovitz en Goodman aan het werk:

Cree Summer: Groen

Naar aanleiding van een gerucht dat de groene M&M's een soort afrodisiacum zijn, besloot Mars om het groene snoepje van een flirterige stem te voorzien. Enter Cree Summer, ook bekend als de stem van Susie Carmichael uit de Rugrats) en Penny van Inspector Gadget.

Vanessa Williams: Bruin

Vanessa Williams is het nieuwste lid van de M&M's familie en maakte haar intrude als 'Bruin' tijdens een Super Bowl reclame in 2012. "Ms. Brown is sowieso het brein van de bende", aldus Williams, die met de Pocahontas song "Colors of the Wind" de wereld al een groot plezier deed.

J.K. Simmons: Geel We hoeven niet te vrezen dat Simmons de suikerrijke snack plots te min vindt voor zijn portfolio nu hij een Oscarbeeldje heeft: de acteur heeft zopas nog nieuw werk ingeblikt voor Mars Inc.Billy West: Rood Billy West ken je ongetwijfeld als de stem van onder meer Fry, Zapp Brannigan, Professor Farnsworth en Zoidberg van Futurama en de voice-acteur van zowel Ren als Stimpy in de gelijknamige animatiereeks. Voor M&M's nam hij ook al de sound van de rode M&M voor zijn rekening.Hier zijn Billy West en J.K. Simmons samen te horen:John Goodman: Geel Voor J.K. beslag kon leggen op de stembanden van de gele M&M vertolkte America's Sweetheart John Goodman de rol. Jon Lovitz: Rood Billy West is niet altijd de klankman van Rood geweest. Voor hem kwam SNL-acteur Jon Lovitz aan de bak als de stem van het ronde snoepje.Hier Lovitz en Goodman aan het werk:Cree Summer: Groen Naar aanleiding van een gerucht dat de groene M&M's een soort afrodisiacum zijn, besloot Mars om het groene snoepje van een flirterige stem te voorzien. Enter Cree Summer, ook bekend als de stem van Susie Carmichael uit de Rugrats) en Penny van Inspector Gadget. Vanessa Williams: Bruin Vanessa Williams is het nieuwste lid van de M&M's familie en maakte haar intrude als 'Bruin' tijdens een Super Bowl reclame in 2012. "Ms. Brown is sowieso het brein van de bende", aldus Williams, die met de Pocahontas song "Colors of the Wind" de wereld al een groot plezier deed.