De eerste zaalshow van Comedy Casino Cup-winnaar Xander De Rycke is gestanst op dvd. Vanaf januari trekt hij door Vlaanderen met 'Mijn Zwarte Parade'.

The Big Bang Theory Ik vrees dat ik hier vooral fan van ben omdat ik zelf een gigantische nerd ben. (Lacht) Alle verwijzingen naar comicbooks en tv-series vind ik dus briljant. Hulde aan 2BE trouwens, dat deze reeks vrij vlug heeft opgepikt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een successerie als True Blood, dat pas na enkele seizoenen hier wordt vertoond.

Man vs. Wild
Elke aflevering wordt Bear Grylls uit een helikopter gedropt of in the middle of nowhere gedumpt, waar hij maar moet zien te overleven. Ik vind het prachtig om te zien hoe die Britse kerel dan kampen bouwt, vuur maakt, beesten doodt of insecten eet. Plus: het is gewoon een leuke vent.

Destination Truth
Een programma van het Sci Fi Channel, waarin Josh Gates telkens naar monsters op zoek gaat. Hij speurt naar weerwolven in Transsylvanië, jaagt op Bigfoot, tracht spoken te vinden... Meestal vindt hij echter geen klop. (Lacht) Ondertussen doet hij dan wel interviews met mensen die menen van alles gezien te hebben. Niet zonder enige humor.


De Jaren Stillekes
Doordat ik in het weekend zelf veel optreed, had ik het programma tot voor kort nog niet gezien. Een gemeenschappelijke vriend van mij en Steven Van Herreweghe vroeg of we niet eens een opname wilden bijwonen: een erg aangename avond. Ik was erg onder de indruk van Steven als presentator. Sindsdien staat het geprogrammeerd in mijn digicorder.

The Big Bang Theory Ik vrees dat ik hier vooral fan van ben omdat ik zelf een gigantische nerd ben. (Lacht) Alle verwijzingen naar comicbooks en tv-series vind ik dus briljant. Hulde aan 2BE trouwens, dat deze reeks vrij vlug heeft opgepikt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een successerie als True Blood, dat pas na enkele seizoenen hier wordt vertoond. Man vs. Wild Elke aflevering wordt Bear Grylls uit een helikopter gedropt of in the middle of nowhere gedumpt, waar hij maar moet zien te overleven. Ik vind het prachtig om te zien hoe die Britse kerel dan kampen bouwt, vuur maakt, beesten doodt of insecten eet. Plus: het is gewoon een leuke vent. Destination Truth Een programma van het Sci Fi Channel, waarin Josh Gates telkens naar monsters op zoek gaat. Hij speurt naar weerwolven in Transsylvanië, jaagt op Bigfoot, tracht spoken te vinden... Meestal vindt hij echter geen klop. (Lacht) Ondertussen doet hij dan wel interviews met mensen die menen van alles gezien te hebben. Niet zonder enige humor. De Jaren Stillekes Doordat ik in het weekend zelf veel optreed, had ik het programma tot voor kort nog niet gezien. Een gemeenschappelijke vriend van mij en Steven Van Herreweghe vroeg of we niet eens een opname wilden bijwonen: een erg aangename avond. Ik was erg onder de indruk van Steven als presentator. Sindsdien staat het geprogrammeerd in mijn digicorder.