Kim Hertogs trekt het witte pak van een forensicus aan in 'Aspe', elke maandag om 22uur op vtm.

11 september 2001 Ik zat te studeren voor mijn tweede zit Communicatiewetenschappen, toen mijn kotgenote mét tv me plots kwam roepen. Wij - mogelijke journalisten in spe - zagen het allemaal live gebeuren. De absolute waanzin was het. Ook vanuit journalistiek perspectief was het waanzinnig schokkend en boeiend tegelijk. Terwijl we zaten te blokken over de (vertekende) beeldvorming van de Golfoorlog, gebeurde dit.

Terug naar Oosterdonk
Ik heb deze serie dertien jaar na de release op dvd gezien, en ze heeft niets aan actualiteit moeten inboeten. Zo fantastisch gespeeld! Zo'n spannend verhaal! Geen enkele andere Vlaamse serie kan hieraan tippen. Natuurlijk is het een droom om ooit in zulke series mee te spelen - of als amazone in een kostuumdrama. Dan komen die vijftien jaren dagelijkse trainingen met paarden en pony's alsnog van pas.

De paradijsvogel van David Attenborough
In deze filmpjes krijg je de ongelooflijk bizarre kenmerken van de paradijsvogel voorgeschoteld. Als een waar acteur maakt het mannetje de scène vrij, doet hij een paar stretchoefeningen en laat hij de dansshow van start gaan. Vrouwtjes op takken rondom het podium zijn het publiek. Een aanrader!

DWDD
Het beste tv-programma dat er bestaat, met Matthijs Van Nieuwkerk als de beste interviewer en tv-host ter wereld. Het programma is een mooie mix van interessante interviews met politici, kunstenaars en andere mensen die in de actualiteit komen. Nederlanders durven elkaar tenminste vragen te stellen en elkaar zo nodig van antwoord te dienen. Zo krijg je échte gesprekken. Bovendien zijn er ook nog hilarische filmpjes én muzikale gasten. Zelf kijk ik altijd uit naar maandag, want dan is Jan Mulder de vaste tafelgast.

11 september 2001 Ik zat te studeren voor mijn tweede zit Communicatiewetenschappen, toen mijn kotgenote mét tv me plots kwam roepen. Wij - mogelijke journalisten in spe - zagen het allemaal live gebeuren. De absolute waanzin was het. Ook vanuit journalistiek perspectief was het waanzinnig schokkend en boeiend tegelijk. Terwijl we zaten te blokken over de (vertekende) beeldvorming van de Golfoorlog, gebeurde dit. Terug naar Oosterdonk Ik heb deze serie dertien jaar na de release op dvd gezien, en ze heeft niets aan actualiteit moeten inboeten. Zo fantastisch gespeeld! Zo'n spannend verhaal! Geen enkele andere Vlaamse serie kan hieraan tippen. Natuurlijk is het een droom om ooit in zulke series mee te spelen - of als amazone in een kostuumdrama. Dan komen die vijftien jaren dagelijkse trainingen met paarden en pony's alsnog van pas. De paradijsvogel van David Attenborough In deze filmpjes krijg je de ongelooflijk bizarre kenmerken van de paradijsvogel voorgeschoteld. Als een waar acteur maakt het mannetje de scène vrij, doet hij een paar stretchoefeningen en laat hij de dansshow van start gaan. Vrouwtjes op takken rondom het podium zijn het publiek. Een aanrader! DWDD Het beste tv-programma dat er bestaat, met Matthijs Van Nieuwkerk als de beste interviewer en tv-host ter wereld. Het programma is een mooie mix van interessante interviews met politici, kunstenaars en andere mensen die in de actualiteit komen. Nederlanders durven elkaar tenminste vragen te stellen en elkaar zo nodig van antwoord te dienen. Zo krijg je échte gesprekken. Bovendien zijn er ook nog hilarische filmpjes én muzikale gasten. Zelf kijk ik altijd uit naar maandag, want dan is Jan Mulder de vaste tafelgast.